Blank | Köp doftlös alcogel i olika storlekar

Blank är vår version av doftlös alcogel. Den saknar alltså de rogivande eller friska dofter som våra andra alcogeler har. För att ändå tillföra en extra nivå till alcogelen har vi adderat doftlös men mycket energigivande, kallpressad havtorn - allt för att ge den där lilla extra boosten till kropp och själ. Havtorn är nämligen ett superbär och ett av de bär som innehåller flest vitaminer i världen.

Doftlös alcogel - men med extra energi

Den kallpressade, ekologiska havtornsolja som vi använder är noggrant utvald för att vara intensivt hudvårdande. Den mjukgör och ger ny energi till torr och trött hud. Oljan är rik på A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin och fytosteroler, och hjälper kroppen att ta upp järn mer effektivt. Havtornsoljan innehåller också Omega 3, 6, 7 och 9, vilka bland annat kan reparera och bygga nya celler. Havtornsoljan stärker hudens skyddsbarriär och är även en mycket bra olja för solskadad hud.

Vårt utbud av doftlös alcogel

Vår alcogel utan tillsatt doft men med energigivande havtorn i pumpflaska i storleken 500 ml. Passar fint i hemmet, i badrummet eller på kontoret.


Vår alcogel utan tillsatt doft men med energigivande havtorn i pumpflaska i storleken 250 ml. Passar särskilt bra i badrummet eller kök.

Vår alcogel utan tillsatt doft men med energigivande havtorn i sprayflaska i storleken 100 ml. Passar särskilt bra i väskan eller jackfickan.