Fransk lavendel | Köp alcogel med doft av fransk lavendel i olika storlekar

Vi använder fransk lavendel från Provence, vilket är den klassiska lavendeldoften och vår favorit - aromatiskt söt, blommig och lite örtig. Fransk lavendel är den finaste och mest doftintensiva av lavendeldofterna. Vi tycker mycket om den; Komplex och behaglig på samma gång och passar alla hudtyper.

Alcogel vid fransk lavendel

Alcogel med den rogivande doften av fransk lavendel

Till skillnad från den mer traditionella engelska lavendeln har fransk lavendel större läkande egenskaper och doften är något mindre blommig.

Lavendeldoften används ofta som ett avslappnande sömnhjälpmedel och är känt för att lugna våra sinnen och kropp.

Ekologisk och skyddar din hud

Vi har doftat, testat och prövat oss fram för att hitta den allra elegantaste och väldoftande versionen av fransk lavendel. Att den ska vara ekologisk, naturlig och av högsta kvalitet är en självklarhet - för såväl fransk lavendel, som för palmarosa och bergamott - vår alcogel ska ge det bästa skyddet samtidigt som den återfuktar rikligt för en härligt hållbar känsla.

 Vår alcogel med doft av fransk lavendel i pumpflaska med storleken 500 ml. Passar fint i hemmet, i badrummet eller på kontoret.

 

Alcogel med doft av fransk lavendel i flaska för 250 ml
Vår alcogel med doft av fransk lavendel i pumpflaska med storleken 250 ml.  Passar också fint i hemmet, i badrummet eller på kontoret.
Alcogel med doft av fransk lavendel i flaska för 100 ml
Vår alcogel med doft av fransk lavendel i sprayflaska med storleken 100 ml.  Den smidiga lilla flaskan är lätt att ta med sig på besök eller på stan - redo att plockas fram när den än kan behövas.